Annonsering som teller

– Media info 2017- 

Mediainfo_2017-norsk

Last ned media info for 2017 og finn ut hvorfor våre Salmonview- kanaler både på nett og i magasin er de beste valgene når du skal profilere dine produkter og tjenester til ditt lokale marked og til laksenæringen verden rundt!

Åpne på norsk

 

 

Innovasjon innen kommunikasjonsteknologi har gitt oss mulighet til å utvikle flere og bedre tjenester. Norsk Fiskeoppdrett AS er blitt et mediehus med medier og medarbeidere i flere land. I tillegg har vi investert i mer kunnskap og ansatt flere medarbeidere for å styrke våre tjenester for  målrettet stillingsannonsering og markedskommunikasjon på nett.

Vi har derfor utviklet profileringstjenestene: salmonshares, salmonjobs og salmonpartners til bruk for bedrifter, utdanningsinstitusjoner og organisasjoner innen havbruk som har kommunikasjonsbehov til potensielle nye og eksisterende kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere som alle finnes blant Kyst.no sine mange lojale lesere.

– Salmonshares –

En salmonshare er innholdsmarkedsføring, et annonseprodukt i et artikkelformat som gjør det enklere å formidle komplekse budskap på en forståelig og spennende måte. Innholdsmarkedsføring skal være nyttig i seg selv for din målgruppe, og kan publiseres i egne eller kjøpte kanaler.

En salmonshare vil som regel bestå av tekst og bilder. Illustrasjoner, presentasjoner og video, kan også publiseres. Annonsørens logo og ett eller flere nyttige kontaktpunkter, hører med. Salmonshares er tydelig merket som betalt innhold, men de skal godkjennes av Norsk Fiskeoppdrett AS før publisering.

En salmonshare kan være lang eller kort, men vi anbefaler at maksimalt ett til tre poenger kommer frem i en salmonshare. Salmonshares bør være godt tilpasset din målgruppe, anrettes i passelige porsjoner og serveres med jevne mellomrom. Innholdsmarkedsføring kan være en verdifull støtte i informasjons- og beslutningsprosesser.

Salmonshares publiseres på kyst.no og i våre tilhørende sosiale mediekanaler, gjerne målrettet til relevante målgrupper. Det handler om å bli lett tilgjengelig og interessant for relevante målgrupper der de er.

– Salmonjobs –

Å rekruttere nye medarbeidere eller ledere med riktig kompetanse, engasjement og interesse, krever kunnskap og presisjon. Det er viktig med god forståelse og formidling av hvilke arbeidsoppgaver og arbeidsmål det søkes hjelp til å løse, og det gjelder å finne frem til relevante, potensielle søkere.

Fagmedier har lesere som ønsker å holde seg oppdaterte innenfor sine fagfelt. Å henvende seg direkte til dem i «deres» medium er ikke bare treffsikkert, men signaliserer tydelig at arbeidsgiver er interessert i å ansette noen som holder seg oppdatert innen bransjen og viktige fagområder.

En stillingsannonse på Kyst.no er en godt synlig og direkte henvendelse til de som har kunnskap, interesse, engasjement, nettverk og erfaring innenfor en rekke fagfelt som oppdrett, akvakultur, fiskehelse, biologi, teknologi, økonomi og ledelse.

SJ august
Som en tilleggstjeneste til stillingsannonsene, kan vi også hjelpe deg å nå relevante målgrupper på Facebook og Twitter. Denne muligheten styrker kommunikasjonen og distribusjonen overfor både kjernemålgruppen til Kyst.no og andre målgrupper som vi kan invitere inn til arbeid i havbruksnæringen. Hvorfor ikke prøve en flott Facebook kanvasannonse med bilder som gir et innblikk i arbeidet og miljøet deres? Vi kan lage og distribuere den for deg.

– Salmonpartners –

Vil dere vise at kunnskap innen havbruk teller for dere? Salmonpartners har kunnskap, interesse og engasjement innen akvakultur og havbruk.

Salmonpartners logoer plasseres på forsiden til nettavisen og klikk leder inn til partnerens egen samleside eller selskapsside. På samlesiden samles partnerens aktuelle salmonshares, aktuelle salmonjobs og en kort presentasjon av partneren.

Vi kan lenke til partnerens ulike, aktuelle kontaktpunkter, for eksempel salmonpartners nettsted, sosiale medier, YouTube-kanal, bedriftsblogg, nettbutikk, aktuelle kontaktpersoner, påmelding til nyhetsbrev, kurs, konferanser, seminarer og lignende.


Vi skreddersyr avtaler for våre salmonpartners, avtaler som er fleksible og tilpasset partnerens behov over noe tid. Slik kan vi tilby bruk av våre andre tjenester  til spesielt gunstige priser, og i tillegg får vi fokusert bedre på det som teller, å løse kommunikasjonsoppgavene til de ulike målgruppene.

– Skreddersydde løsninger –

Vi vil bruke vår kunnskap til å skreddersy kommunikasjon som treffsikkert når akkurat de målgruppene som vil ha nytte og glede av den. Vi ruster oss for å hjelpe næringen enda bedre når de skal rekruttere flinke fagfolk, ledere eller unge med riktig interesse og engasjement. Vi vil også hjelpe næringen til å vise frem og dele kunnskap om arbeidet, utviklingen, forskningen, innovasjonen eller problemløsningen de driver med innen havbruksnæringens mange fagfelt på en kunnskapsfremmende måte.

Skreddersøm høres dyrt ut, men vi har mål om å bidra til å redusere bruk av tid og penger for næringen ved å arbeide enda smartere med nyttige kommunikasjonsoppgaver.

For felles læring deler vi kunnskap om resultatene fra våre aktiviteter med våre oppdragsgivere.

Vi er klar – er du?

X