ANNONSØRINNHOLD

Smartflow sparer deg tid og penger!

Telling, pumping og sortering av laks blir veldig mye enklere og billigere med Smartflow.

Maurice van Empel
Salgsansvarlig for Norge

- Dette er et fantastisk system som ingen andre i markedet leverer. Vi ser at med Smartflow kan en person gjøre jobben som tre-fire gjør i dag, forteller Maurice van Empel i MSD Animal Health. 

Kobler sammen og automatiserer 

Enkelt forklart så kobler Smartflow sømløst sammen ulike systemer som fisketellere, pumper og sorteringsmaskiner. 

Systemene blir så samkjørte at de kan styres med en enkelt app på nettbrett eller PC. 

- Tilbakemeldingene vi får er at arbeidet blir lettere og mindre stressende. I tillegg sparer kunden penger, tid og andre ressurser, sier Maurice.

Julius Bjarnason, Sales Manager
MSD Animal Health
  • Uten Smartflow er det typisk en person som håndterer pumpen, en eller to som håndterer sorteringsmaskinen og en annen som håndterer telleren.
  • Med Smartflow kan alle disse prosessene koordineres og styres av bare en mann eller kvinne.
  • - Et interessant poeng er at selve håndteringen av laksen blir mer effektiv og tar mindre tid. Kortere tidsbruk på håndtering betyr mindre tid der fisken blir stresset, og dermed bedre fiskehelse. 

    Likevel, reduserte kostnader og mer effektiv drift er hovedargumentene for å benytte Smartflow, sier Julius Bjarnason i MSD Animal Health.

Automatisk splitting 

Splitting av fisk til ulike kar er eksempel på en arbeidsoppgave som enklere gjennomføres automatisk. Ønsker du at for eksempel 25% skal pumpes til et bestemt kar, så sørger Smartflow kombinert med det vanlige utstyret for at splitten skjer uten at noen andre trenger å følge med, styre pumpe og teller, eller stå og rope til hverandre. 

- Dette er jo både kjappere og bedre enn å måtte justere manuelt med skrujern!

Smolt under sortering med Smartflow-systemet

Automatisk rapportering

Når arbeidsoppgavene er styrt av Smartflow, kan alt dokumenteres og rapporteres elektronisk etterpå. Du ser hva skjedde, hva som ble splitten, hvordan tempoet på pumpen var, vannivået, detaljert telling av fisken, etc. Så det er automatisk sporing og automatisk rapportering. 

- Vi er på Havexpo, stand A320 

Smartflow leveres av VAKI, en merkevare fra MSD Animal Health. VAKI leverer også fisketellere, pumper og sorteringsmaskiner. Det geniale med Smartflow er at alt det andre utstyret blir mer eller mindre automatisk samkjørt. 

- Hvis du synes dette høres interessant ut, så ta kontakt for en uforpliktende prat. Kom innom stand #A320 på Havexpo, ring oss eller send en melding. 

- Vi kan fortelle om hvordan dere enklest kan lette arbeidet, vi kan demonstrere Smartflow-utstyret og fortelle hvordan andre bruker Smartflow for å få en enklere arbeidsdag når fisk skal flyttes, telles eller håndteres på andre måter, avslutter Maurice van Empel. 

Kontakt for mer informasjon: 

MSD Animal Health Aquas sentralbord i Bergen: 

+47 55 54 37 35 Maurice van Empel og kollegene i VAKI når du fra denne siden: https://www.vakiiceland.is/teams/maurice-van-empel/ 

DETTE ER SMARTFLOW

Viser hvordan Vaki Smartflow gir muligheten til real-time datatilgang
  • System for automatisk koordinering av fisketellere, pumper og sorteringsmaskiner
  • Styres enkelt med en app på PC eller nettbrett
  • Automatisk elektronisk rapportering
  • Gjør arbeidet enklere
  • Sparer tid og mannskap
  • Bidrar til lavere kostnader og mer effektive operasjon
  • Leveres av MSD Animal Healths datterselskap VAKI

Se mer her: 

Smartflow