Sushikonkurranse med Norsk laks i Washington DC

30 kjøkkensjefer knivet om å lage den beste sushien i Washington DC nylig. 90 kilo Norsk laks ble tilberedt og servert i det som trolig har vært USAs lengste og mest velsmakende sushibar.

Hvert år har Japan-American Society i Washington DC en rekke arrangementer i forbindelse med kirsebærblomstringen i byen.Trærne er en gave fra Japan. I år var en sushi-og sakekonkurranse i ballrommet på Willard Intercontinental Hotel ett av dem. Dette er første gang Eksportutvalget promoterer Norsk laks under kirsebærblomstringen. Flere toppkokker fra Japan (National Champion Master Sushi Chefs) var også tilstede. – Japanske sushikokker som tilbereder sushi av Norsk laks, er en ypperlig måte å fremheve sushiegenskapene til laksen vår på i USA. Amerikanerne oppfatter japanerne som svært kvalitetsbevisste når det gjelder sjømat. Dette bidrar til å forsterke det positive omdømmet til Norsk laks sier fiskeriutsending i Boston, Tore Arildsen.

Publisert: 02.05.2003 , 11.13


Siste saker

X