Grunnlegger Bryton Shang i Aquabyte er ikke lenger CEO.

Aquabyte får ny CEO

Aquabyte kunngjør lederovergang: President & COO Steve Tucker blir ny CEO, grunnlegger Bryton Shang blir Executive Chairman

Publisert
Steve Tucker går fra stilling som COO til CEO.

Aquabyte kunngjør i en pressemelding i dag at Steve Tucker, nåværende President & COO, blir ny CEO i Aquabyte. Grunnlegger Bryton Shang går med det fra å være CEO til å bli Executive Chairman.

- Jeg er utrolig stolt av hva teamet har oppnådd hos Aquabyte. Steve bringer med seg rik erfaring og unik lederbakgrunn til våre avdelinger i Norge og Silicon Valley. Han har vært avgjørende for Aquabytes lønnsomme vekst og er godt posisjonert til å drive både innovasjon og videre vekst innen norsk og global akvakultur, sier Bryton Shang, Aquabytes nye Executive Chairman.

I sin nye rolle vil Bryton Shang forbli aktivt involvert i Aquabyte som styreleder og ambassadør for selskapet.

- Jeg er begeistret over å tre inn i rollen som CEO i Aquabyte, og samtidig ydmyk over muligheten til å jobbe med et så fantastisk team. Aquabyte kombinerer den fremste akvakulturekspertisen fra Norge og Chile med unik utviklingskompetanse fra Silicon Valley. Vi er svært fornøyde med vår ekspansjon til fem land, fordobling av salget i 2024 og en kontraktfestet omsetning på over 150 millioner kroner, sier Steve Tucker, Aquabytes nye CEO.

Steve Tucker vil som ny CEO fortsette å lede Aquabyte fra virksomhetens hovedkontor på Damsgård i Bergen.