Björgólfur Hávarðsson er oppvokst på et lite fiskevær på Øst-Island, som heter Stöðvarfjörður. Nå er han forretningsutvikler i Aquacloud.

Bøggi er ny i AquaCloud

Björgólfur Hávarðsson «Bøggi» tar på seg rollen som forretningsutvikler i AquaCloud.

Publisert Sist oppdatert

Aquacloud melder at det er med stor glede at «Bøggi» nå er en del av teamet i Aquacloud.

Hávarðsson er utdannet cand. scient i akvakultur fra Universitetet i Bergen, men han har også agronomutdannelse fra Landbrukshøgskolen Holar i i Hjaltadal på Nord Island.

«Bøggi» har 30 års erfaring fra havbruksnæringen, de siste åtte årene som sentral medarbeider i sjømatklyngen NCE Seafood Innovation

De skriver at islendingen kjenner AquaCloud bedre enn de aller fleste og har hatt en finger med i spillet fra de tidlige dager da AquaCloud var et prosjekt i klyngen.

– Nå setter vi farten opp og da er det godt at en mann av Björgólfur sitt kaliber, med sitt engasjement, sin kunnskap og sitt omfattende nettverk skal hjelpe oss til å ta neste løft. 

Hovedfokus i hans nye rolle vil være salg og utvikling av kunder, rekruttering av deltakere i AquaCloud og prosjektutvikling i samarbeid med oppdrettere, leverandørindustri og forskning.

 – Björgólfur vil også gi viktige bidrag til å kunne styre produktene våre i riktig retning for å understøtte at vi skal gjøre havbruksnæringen og aktørene i næringen bedre med delte data. Vi ser frem til å fortsette å dele data til de beste for havbruksnæringen, skriver selskapet.