Björgólfur Hávarðsson, R&D Manager. Foto: NCE Seafood Innovation Cluster

Går til Sjømatklyngen

The Seafood Innovation Cluster melder at de har ansatt Björgólfur Hávarðsson som R&D Manager.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Klyngen skriver at ansettelsen styrker staben ytterligere og representer det stadig økende fokuset på kunnskapsutvikling og bærekraftig utvikling som kjennetegner eierne og medlemmene i klyngen.

Björgólfur (Bøggi) er opprinnelig fra Island, og har jobbet med en rekke arter i alle stadier av deres livssyklus. Han har hovedfag i Akvakultur fra Universitetet i Bergen (1998), og kommer fra stillingen Fagsjef Biologi i Steen-Hansen.

- Jeg er stolt av å bli en del av et team og en klynge som må sies å være blant de mest innovasjonstunge i havbruksnæringen, sier Björgólfur om den nye jobben i en pressemelding.

- Det er mange spennende oppgaver på beddingen men det viktigste for meg på kort sikt blir å jobbe med de små og mellomstore bedriftene i klyngen. På tross av stort engasjement og vilje til innovasjon så sitter det et stort uforløst potensiale blant disse selskapene. På litt lengre sikt venter så spennende prosjekter som ventes å høste internasjonal finansiering, legger han til.

Björgólfur tiltrer stillingen første desember 2016.