Nord universitet spanderer tur til Bodø

Har du bachelor i biologi og snuser på en masterutdanning? Da er du i målgruppa for Nord universitets siste fremstøt for å få vist frem hva de har å by på i Bodø, melder Bodø i vinden. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Faktisk er Fakultet for akvakultur og biovitenskap så interessert i å vise frem fagtilbudet, universitetet og byen at de betaler flyreise og overnatting på Bodøs nyeste hotell.

Fakultetet for biovitenskap og akvakultur (FBA) inviterer studenter med Bachelor i biologi eller tilsvarende til Marine Master Camp i Bodø 3. mars.

Alt er gratis, fra deltakelse, til flyreise og hotellovernatting.

Seminaret retter seg mot de som vil høre om mulighetene for å ta en mastergrad i biologi, marin genomikk, marin økologi eller havbruk ved Nord universitet. Det finnes neppe et bedre sted å studere marine fag enn ved Nord universitet, med omtrent førti prosent av Norges kystlinje i omgivelsene og noen av landets sterkest miljøer innen havbruk, biologi og marin genomikk.

Seminaret retter seg mot de som vil høre om mulighetene for å ta en mastergrad i biologi, marin genomikk, marin økologi eller havbruk ved Nord universitet.

– Vi er stolte av vårt sterke fagmiljøer, vårt studietilbud, universitetet og byen vår. Derfor ønsker vi å invitere potensielles studenter til å oppleve det vi har å tilby. Målet er selvsagt å inspirere til at flere fra hele landet søker seg til denne masterutdanninga, Sier Reid Hole, dekan ved FBA.

254_UIN

Sterke fagmiljøer

FBA lokker med sterke fagmiljøer i bioøkonomi og havbruk. Her jobber de med å finne svarene på de store spørsmålene verden står overfor, når det gjelder mat, klima og energi. Fakultetet samarbeider tett med havbruksnæringa, disponerer eget forskningsfartøy og kan skilte med noe av det råeste utstyret innen DNA-sekvensering.

Til dette trenger fakultetet studenter. Dyktige hoder som vil være med på å utvikle de gode ideene og være en del av dette forskningsmiljøet.

– Vi trenger deg som er nysgjerrig, som vil finne nye løsninger og teste dem ut. Det er dette forskning handler om. Å finne nye svar. Og å stille nye spørsmål, sier Reid Hole, dekan, ved FBA.

Og for dem som ikke har vært nord for Sinsenkrysset tidligere, venter det også både sjøsprøyt, barsk natur, fjell og snøkledde vidder, et lys fotografer drømmer om, og mye frisk luft.

Lyst til å vite mer eller melde deg på? Se mer informasjon her.