– Dette er stort for alle oss som jobber med Salma
Salma vant årets sjømat oppdrett kategori i Det Norske Måltid, som ble arrangert i Stavanger fredag 8 januar.– Dette er stort for alle oss som jobber med Salma, sier administrerende direktør i Salma, Trym Eidem Gundersen til kyst.no.
Denne artikkelen er tre år eller eldre.
- I år er det hele 10 år siden vi lanserte den originale sashimilaksen i Norge, og derfor er det ekstra stas å motta en slik anerkjennelse i vårt jubileumsår, sier Gundersen videre.
Les også: Salma og Leiren Laks vant Det Norske Måltid konkurranse
Han sier det er i hovedsak mennesker som foredler Salma, og ikke maskiner.
- Denne prestisjetunge prisen en stor seier for alle som arbeider med produktet hver eneste dag, utdyper han.
Representerer innovasjon
Her er juryens begrunnelse for Årets sjømat oppdrett:
Design, teknologi og produkt gir inntrykk av ypperste kvalitet. Lukter friskt av sjø og har en ren og god smak. Salma representer innovasjon i norsk matproduksjon på en fantastisk måte.
- Hvordan var det å vinne det norske måltid?
- Vi har vært nominert tre ganger tidligere og det var fantastisk å motta denne prestisjetunge prisen, sier administrerende direktør i Salma, Trym Eidem Gundersen til kyst.no.
Han sier det er en anerkjennelse fra en svært kompetent fagjury om at Salma fortsatt holder en unik kvalitet.
- Hvilke tanker hadde du da du stod på scenen og mottok pris?
- Det var en stolthet i forhold til hva vi Bremnes Seashore på Bømlo og Salmon Brands i Oslo, sammen har fått til gjennom et fantastisk team-arbeid, sier direktøren til kyst.no.