«Kystpodden»:

– Lakselus har skapt 15 000 ekstra arbeidsplasser

Andre og siste del av vårt møte med Lars Liabø er nå ute. Se den i vinduet over, eller lytt til episoden her eller på Spotify.

Publisert Sist oppdatert

Kystpodden

- Kystpodden har som mål å snakke med personer som har bidratt til å bygge opp laksenæringen til å bli en stor og viktig industri. Å lese historier blir aldri det samme som å høre tidsvitner fortelle med egne ord om sine opplevelser. Vi skal møte personer som har hatt ulike posisjoner og ståsted i laksenæringen.

Det er idemaker og podkast-vert Gustav Erik Blaalid som sier dette. Han er selv et tidsvitne med fartstid som næringslivsjournalist i Norsk Fiskeoppdrett siden januar 1990. Senere etablerte han blant annet Kyst.no som var på lufta allerede i 1997. Gustav Erik Blaalid er grunnlegger og eier av Oceanspace Media AS som teller 10 ulike medietitler i Norge, Danmark, Chile og Storbritannia.

Dette er andre episoden i vårt møte med Lars Liabø. I denne episoden skal vi snakke mer om utviklingen i bransjen, og de utfordringene næringen står i, blant annet luseproblemene.

Disse utfordringene har ikke bare skapt ulykke, men har også ført til 15 000 nye arbeidsplasser, poengterer Liabø i episoden.

Se hele episoden i vinduet øverst, eller på Spotify.