Ole Christian Norvik, CEO i Mekon, og Bernt Lilliestråle, CEO i Moen Marin tar hverandre i hånden etter avtale om forlenging av samarbeidsavtale.

Moen Marin og Mekon forlenger samarbeidsavtale

Moen Marin og Mekon har valgt å forlenge sin samarbeidsavtale på salg og markedsføring av ringvaskere.

Publisert

Den opprinnelige avtalen ble inngått i 2016, og det har vært et langt og godt samarbeid mellom partene. 

Siden 2016 har Mekon og Moen Marin sammen solgt og levert over 40 ringvaskere til oppdrettere og serviceselskaper i Norge, Island, Skottland og Canada. 

- For oss er det en stor tillitserklæring at Mekon nå fornyer avtalen. Vi har tro på langsiktig samarbeid, sier Bernt Lilliestråle, CEO i Moen Marin. 

Ringvaskerne fra Mekon har eget fremdriftssystem, og kan opereres fra de fleste servicefartøy. I dag selges produktene Mekon RV-2 og Mekon RV-2 PE 630 serviceflåte, samt at selskapet skal ha flere prosjekter på horisonten innenfor vask og desinfeksjon. 

- Mekon har hatt et godt og langvarig samarbeid med Moen Marin, som i tillegg til salg og markedsføring har bidratt til kontinuerlig utvikling og forbedring av produktet, sier Ole Christian Norvik, CEO i Mekon.

Moen Marin levererer arbeidsfartøy, utstyr og tjenester til havbruksnæringen. De har til nå levert over 300 fartøy, hvorav mer enn 85 med hybrid fremdrift, og tilbyr også utstyr og grønne løsninger for videre utvikling innenfor næringen.

Mekon holder til i Rørvik og Trondheim og utvikler teknologi for fiskeri og havbruk.