Regjeringen vil ha mer måltidsglede
Regjeringen vil ha innspill til en ny handlingsplan for bedre kosthold, og inviterer til en måltidskonferanse i Stavanger 15. mars.
Denne artikkelen er tre år eller eldre.
- Vi lager utrolig mye god mat, både på land og i vann. Da burde det være enkelt for forbrukerne å ta gode valg. Med remser av laks i fryseren og torskenuggets i ferskdisken er det blitt lettere å velge sjømat, men vi kan bli enda bedre. Det handler om å gjøre det enkelt for folk, sier fiskeriminister Per Sandberg.
Fiskeriministeren skal sammen med landbruksministeren og helseministeren lage en handlingsplan for kosthold og måltidsglede, melder Nærings- og fiskeridepartementet.
Regjeringen ønsker innspill både fra næringsliv, organisasjoner og publikum. Alle som er interesserte inviteres og oppfordres til å delta på konferansen "Måltidsglede - sunt for alle". Konferansen finner sted i Stavanger på tirsdag 15. mars.
Gunhild Stordalen fra EAT og kokk og matskribent Andreas Viestad kommer også, gjør du?
Meld deg på her.