ANNONSØRINNHOLD

Alle våre applikasjoner nås gjennom en nettleser, og fungerer også på nettbrett og mobil.

Mercatus brukerkonferanse i Bergen

10-12 september inviterer ScaleAQ Software til oppdrettsnæringens første brukerkonferanse om digitale løsninger knyttet til planlegging, optimalisering og analyse av biologisk produksjon. Digitalisering av operasjonelt utstyr har på kort tid gir økt tilgang til store mengder data relatert til biomassens tilvekst. Dette skaper forventninger til at biologiske ERP-systemer som Mercatus skal kunne benytte seg av de nye mulighetene dette gir, og at dataflyt på tvers av ulike systemer skal være enkelt, automatisert og sikkert. Systemer som ikke evner å holde tritt med de økende kravene til integrasjoner og forenkling av brukeoppgaver ender fort opp som en propp i den digitale infrastrukturen, og hemmer både innovasjon og effektivitet.

2-veis dialog mellom kunder og utviklere

Brukerkonferansen gir en unik mulighet til å bli grundig oppdatert på fremdriften i både Mercatus-porteføljen og våre andre software-produkter. Du kan diskutere felles digitale utfordringer med andre kollegaer i bransjen, eller dele tankende dine direkte med produktutviklerne fra ScaleAQ som kommer til å være der. Ved å samle produkt-eksperter og brukere tror vi at konferansen vil skape ny innsikt i mulighetene som ligger både i dagens og morgendagens skybaserte software-portefølje fra ScaleAQ Software.

Feedmanager: Dataflyt mellom systemer gir ny innsikt: Nøyaktig fôrbeholdning i realtid.

Integrasjoner, API’er, kunstig intelligens og alle andre buzzwords

Det er fortsatt mange ansatte i oppdrettsbransjen som har en arbeidsdag preget av manuelle registreringer i eldre systemer som ikke har hengt med i utviklingsløpet. Når krav til rapportering, analyse og innsikt øker, er sikker dataflyt, robuste integrasjoner og høy datakvalitet en forutsetning for effektiv drift. På konferansen går vi nærmere inn på hva du kan oppnå av automatisert dataflyt via ScaleAQ Cloud Service, og vi viser også eksempler på hvordan denne flyten kan eliminere tunge arbeidsprosesser og skape ny innsikt for optimalisert tilvekst og lønnsomhet. Vi viser også hvordan vi bruker kunstig intelligens i produksjonsplanlegging for best mulig tilpasset plan per lokalitet.

Moderne og selvforklarende brukergrensesnitt gir enkel oversikt og effektiv bruk.

Målestokk for din biologiske prestasjon

Å planlegge oppdrett i stor målestokk er et enormt puslespill som utenforstående neppe forstår omfanget av. Produksjonsplanen er kanskje det viktigste styringsdokumentet et oppdrettsselskap har, for det er nettopp her det planlegges hvordan verdiskapningen skal foregå både på kort og lengre sikt. Men en plan er en plan, faktisk prestasjon er noe annet. På konferansen viser vi hvordan du kan måle din biologiske prestasjon basert på historiske data, og selvfølgelig går vi også inn på hvordan du finner forbedringspotensialet.

Forbeholdt Mercatus-kunder. Men det kan du jo bli!

Dette er bare noen eksempler på hva konferansen skal handle om. Hovedpoenget er å bidra til at våre kunder blir så effektive oppdrettere som mulig. Og er du ikke Mercatus-kunde er det kanskje på tide å vurdere et bytte? Det er mye enklere å bytte til Mercatus enn du tror. Vi kan garantere deg en enklere hverdag. I mellomtiden kan våre eksisterende kunder fortsette å benytte seg av goder som:

Jon Arild og Pål Herstad
Fulltegnet etter noen dager. Det ser ut til at vi traff godt med temaet for konferansen. Etter bare noen dager måtte vi doble kapasiteten, og nå nærmer det seg fulltegnet igjen. Sier Pål Herstad.
  • Et enkelt, moderne og selvforklarende brukergrensesnitt
  • Fungerer på nettbrett og mobil, som betyr at du kan bruke applikasjonen i felt
  • Kontinuerlige oppdateringer, nye versjoner slippes ukentlig
  • SSO (single-sign-on)
  • Fôringsdata og miljødata hentes direkte inn i systemet
  • Slakteresultat hentes direkte inn i systemet
  • Lusetellingsdata fra lusekamera hentes direkte inn i systemet
  • Optimalisering av produksjonsplan
  • Egen finansmodul som oppdateres hver natt basert på endring i biomassen
  • Skybasert tjeneste for kalkulering av korrekt fôr-beholdning i realtid
  • Dokumenterte grensesnitt for API’er
  • Erfaren supportavdeling (24/365); svarer raskt og løser sakene effektivt

Velkommen til konferanse!