Jens O. Sortland er ansatt som ny selger i datterselskapet til Mathias Bjørge, Norwegian Salmon Company.

Mathias Bjørge fortsetter satsningen på laks

Jens O. Sortland tar med seg bred erfaring fra shipping og lakseindustrien. Ansettelsen markerer et viktig skritt i arbeidet med å etablere seg i laksebransjen.

Publisert Sist oppdatert

– Her får jeg jobbe i et lite og dynamisk selskap hvor hver enkelt virkelig gjør en forskjell, forteller Sortland. 

Han kommer fra Sjór, tidligere kjent som Ocean Quality. Der jobbet han med salg av laks i over 11 år. Nettopp denne erfaringen vil komme godt med når laksen til Mathias Bjørge skal ut i verden. 

Enormt potensial 

– Jeg ser frem til å bruke erfaringene og kontaktene mine for å bidra til en positiv utvikling. Potensialet er enormt, konstaterer den nye selgeren. 

Partner og daglig leder i datterselskapet til Mathias Bjørge, Norwegian Salmon Company, Lars Magne Haram er fornøyd med å få enda mer verdifull erfaring inn i selskapet. 

– En selger med så omfattende erfaring og inngående kjennskap til laksemarkedet er gull verdt. Jeg er sikker på at hans energi og kommersielle innsikt vil gjøre han til en nøkkelperson i den videre utviklingen, forteller Haram. 

– Selskapet har en tydelig plan og erfarne folk som kjenner bransjen godt. Nå skal vi fortsette å bygge et selskap med transparente prosesser som folk stoler på, sier den nye selgeren.