Daglig leder Tor Espen Skoglund og grûnder Jonny Møgster. Foto: Aqua Circle/presse.

Aqua Circle utvider med ny kontrakt

Os-selskapet utvider nå sitt sortiment og har nylig inngått en avtale med Flekkefjord-selskapet IPC.

– Vi har nå gjort en avtale med IPC for å kunne levere flere produkt til settefiskanleggene og flere produkt på sjø. Dette er for å kunne tilby kundene alt fra en plass, sier Jonny Møgster, gründer av Aqua Circle.

Andreas Lindhom og Jonny Møgster i Aqua Circle er godt fornøyde med å få på plass det nye fôringsanlegget til rognkjeksen. Foto: Tor Espen Skoglund.

Andreas Lindhom i Norsk Oppdrettservice og Jonny Møgster i Aqua Circle var godt fornøyde med å få på plass det nye fôringsanlegget til lusespiseren tidligere i år. Foto: Tor Espen Skoglund.

Selskapet startet opp med fôringsmaskiner for rognkjeks og har deretter fått på plass flere produkt. De utvider nå sortimentet med transsportkar til rognkjeks, vaksineringsbord, og fisketeller og kar til settefisk-produksjon.

Les også: Full trøkk hos Aqua Circle

– Vi ble anbefalt et samarbeid av en felles venn i Flekkefjord. Hvor IPC ønsket en samarbeidspartner som kan stå for salg og formidling av produktene, samtidig som vi ønsker å kunne levere flere produkter for å bli en totalleverandør, sier Møgster.

Samarbeider om nye ideer

– Både Aqua Circle og IPC jobber med å lage nye og bedre produkt til oppdrettsnæringen, så nå kan vi utvikle flere nye produkt sammen og jobbe med nye ideer. Og selvfølgelig selge flere produkt, sier daglig leder Tor Espen Skoglund til kyst.no.

Les også: Leverer sitt første fôringsanlegg for rensefisk

På denne måten mener selskapet de utvider kundekretsen til begge selskapene.

– Avtalen vi har er en god og fornuftig avtale som gagner begge selskapene.Vi ønsker at firma som har en ide eller en løsning på et problem skal komme til oss. Vi er veldig interessert i å utvikle nye system og løsninger, sier Skoglund og Møgster.

Systemer Aqua Circle tidligere har lansert er småskala fôring til settefiskanlegg og sentralfôringsanlegg. Den første prototypen av denne er under testing hos Norsk Oppdrettservice.

IPC sine satsingsområder er: 

  • Alt innen stål/syrefaste og rustfrie materialer
  • Sveising av alle typer plastrør som PE, PP osv
  • Produksjon av rørdeler PE og PP osv.
  • Laminering/liming av glassfiberarmerte materialer.

 

 

 

Publisert: 10.05.2016 , 10.26


Siste saker

X