Illustrasjonsfoto. Salmar

Arbeidsulykke på Andørja

En mann i 20-årene er sendt til sykehus etter en arbeidsulykke ved et oppdrettsanlegg på Andørja i Ibestad kommune i formiddag. Mannen er ikke livstruende skadd.

Arbeideren som onsdag ettermiddag ble sendt til UNN Harstad sykehus er ikke livstruende skadd. Det melder lokalavisen Harstad Tidende.

– Mannen ble onsdag ettermiddag undersøkt av legere ved UNN Harstad. Mannen er alvorlig skadet, tilstanden er i ettermiddag stabil. Skadene skal ikke være livstruende, opplyser opplyser Jan Fredrik Frantzen, kommunikasjonsrådgiver ved UNN HF.

Det var klokken 13.00 at Midtre Hålogaland politidistrikt fikk melding om en arbeidsulykke i Ibestad. Hendelsen skal ha funnet sted ved et oppdrettsanlegg ved Engenes på Andørja

– Arbeideren var i ferd med å kappe et rør til fôringsanlegget, da vedkommende fikk strøm i seg. Mannen er nå fraktet til UNN Harstad sykehus for ytterligere sjekk, opplyser Anne Karlsen, operasjonsleder ved Midtre Hålogaland politidistrikt.

– Arbeidstilsynet er koblet inn i saken. Politiet har også vært på stedet, sier Anne Karlsen, operasjonsleder ved Midtre Hålogaland politidistrikt.

Publisert: 20.11.2013 , 21.40


Siste saker

X