Baader med oppkjøp i Rogaland

Baader Norge AS har kjøpt samtlige aksjer i Trio Food Processing Machinery AS i Stavanger og deres datterselskap Trio FTC Sweden AS.

Daglig leder i Baader Norge AS André Akse har i dag sammen med Konsul Petra Baader CEO i Baader gruppen og eierne av Trio, Oddmund Haugland, Erik Joa og Per S. Hodne, signert kjøpsavtalen som gir Baader Gruppen kontroll over Trio, kjent for sine skinne og bein nappe maskiner.

Trio var etablert for over 100 år siden basert på hermetikk utstyr til pelagisk sektor hvor sardiner i olje ble et stort produkt. På 1970 tallet introduserte Trio FDS skinne maskiner for dyp skinning og for skinning av myk hvitfisk. Mer enn 2000 maskiner har blitt solgt siden da. En videreutvikling har vært horisontale og vertikale kutte maskiner, skriver Baader i en pressemelding.

Oppfant tykkfiskbein

Datterselskapet i Sverige, Trio FTC, oppfant tykkfiskbein plukkere og har levert denne typen maskiner til laks og ørret i over 25 år.

– Vi gleder oss over de mulighetene som nå avdekkes gjennom å forene styrkene til de to organisasjonene Trio og Baader. Disse to selskapene komplementerer hverandre med hensyn på internasjonal markedsføring og produktutvikling. Vi kjenner Trio organisasjonen over e årrekke og ser frem til et godt samarbeid i årene som kommer, sier Petra Baader.

Styrker Trios markedsposisjon

Erik Joa, daglig leder av Trio fremholder på sin side at ”Baader er kjent for høy teknisk kvalitet og godt kundeforhold. Vi ser frem til å styrke Trios markedsposisjon gjennom dette samarbeidet og spesielt har vi store forhåpninger til vår nye pre rigor beinplukker for laks som vil gjøre det mulig å markedsføre skinn og beinfrie lakseprodukter av pre rigor kvalitet med førsteklasses ferskhet og holdbarhet”.

– Vi ser frem til et positivt samarbeid i over 70 ulike land, verden over.

Publisert: 29.10.2012 , 10.10

Mest lest


Siste saker

X