Cecilie Bekken Sneesby jobbet drøyt fem år i FHF. Foto: Privat.

Cecilie Sneesby bytter beite

Cecilie Bakken Sneesby har skiftet jobb etter ni år i sjømatnæringen.

Sneesby kom startet sjømatnæringen i begynnelsen av 2008 hos Hallvard Lerøy i Bergen, før hun gikk over i stillingen som kommunikasjonsrådgiver hos Fiskeri – og havbruksnæringens forskningsfond i 2011. Første august startet hun i ny kommunikasjonsstilling hos Advokatfimaet Thommesen.

– Etter mange år i ulike stillinger i næringen er tiden inne for nytt beite.  Jeg ser nå frem til nye kommunikasjonsutfordringer i en helt ny bransje. Hos Advokatfirmaet Thommessen vil jeg hovedsakelig jobbe med rådgivning og retning for deres videre kommunikasjonsarbeid, forteller hun til kyst.no.

Beholder kontakten

I tillegg til stillingen i forskningsfondet har hun i et drøyt år også vert engasjert i YoungFish Øst, frem til juni i år, og sier hun er heldig som kan ta med seg nyttig kunnskap fra mange av de mest kunnskapsrike menneskene i sjømatnæringen.

– Som aktiv og styremedlem i YoungFish har jeg også opparbeidet meg kontakt med engasjerte likesinnede fra mange ulike ståsted. Denne kontakten vil jeg absolutt beholde på ferden videre, legger hun til,

Ifølge FHF har de nå fått inn en vikar for Sneesby og vil så snart som mulig ansette en ny.

– Jeg ønsker FHF masse lykke til videre og takker for godt kollegie de siste fem årene. Oppfordringen fra meg er å henge godt med i dagens og fremtidens teknologikappløp og kunne gå forberedt i møte med de utfordringene som følger med, sier hun.

 

 

Publisert: 04.08.2017 , 09.50


Siste saker

X