Ingrid Dåsnes blir ny kommunikasjonssjef i Forsvarsdepartementet. Foto: Vibeke Blich.

Dåsnes går fra fisk til forsvar

Kommunikasjonssjef Ingrid Dåsnes går fra stilling i Nærings- og fiskeridepartementet til Forsvarsdepartementet.

Ingrid Dåsnes er 51 år, og per i dag kommunikasjonssjef for fiskeriministeren i Nærings- og fiskeridepartementet. Torsdag meldte Regjeringen at Dåsnes skal skifte jobb og gå over til en stilling i Forsvarsdepartementet.

Dåsnes har i sine år som kommunikasjonssjef jobbet tett på fiskeriminister Per Sandberg, og de to tidligere fiskeriministerne Elisabeth Aspaker og Lisbeth Berg-Hansen.

Takker for fem fine år

Til kyst.no sier hun at det har vært fem fantastiske fiskeår.

– Sjømatnæringen er en næring altfor mange vet altfor lite om. Å få reise kysten rundt med fiskeriministeren og møte så mye flotte mennesker har vært det aller fineste med jobben. Jeg har lært mye om fisk, men også om det Norge som er utenfor Oslo, sier Dåsnes.

– Nå blir det nye ting å lære for meg på et spennende og svært viktig felt, legger hun til.

Når det gjelder tidspunkt for tiltredelse opplyser hun at dette ikke er avklart.

Dåsnes er utdannet ved Norsk Journalisthøgskole, og hun har i tillegg bred erfaring fra presse- og kommunikasjonsarbeid fra blant annet Klassekampen, Likestillingsombudet,  Arbeidsdepartementet og Stortinget.

– Vil bidra til positiv utvikling

Departementsråd Arne Røksund, sier i en pressemelding på Forsvarsdepartementet på sine nettsider at Ingrid Dåsnes er en særdeles kompetent og motiverende leder og medarbeider.

– Hun har en svært relevant bakgrunn fra kommunikasjonsarbeid i departementsfellesskapet, og hun vil kunne videreutvikle Forsvarsdepartementets kommunikasjonsenhet på en positiv måte, sier han.

Publisert: 14.09.2017 , 08.52


Siste saker

X