Den nye servicestasjonen til Egersund Net, Egersund Trading, OK Marine og Ivan Ulsund Rederi på Rørvik. Foto: AKVA group.

Fem utstyrsleverandører etablerer nytt servicesenter

Det nye servicesenteret på Rørvik har skapt ti ny arbeidsplasser og samlet fem ulike utstyrsleverandører under ett tak.

Odd Jan Håland, servicesjef i AKVA group ser frem til at det nye senteret offisielt åpnes fredag 16.februar. Foto: AKVA group.

Fredag åpner AKVA group, Egersund Net og Egersund Trading et helt nytt servicesenter i Rørvik havn. Med på laget har de fått med seg OK Marine og Ivan Ulsund Rederi.

Odd-Jan Håland som er servicesjef i AKVA group sier at selskapet ønsket å være en del av en større faglig sammensetning av kompetanse, og påpeker at Rørvik er en plass som har et høyt innovasjonskluster i regionen.

– Samtidig gir dette servicesenteret oss og de andre selskapet nærhet til kundene. Våre servicemedarbeidere vil hjelpe kundene med serviceoppdrag, men også gi råd om utstyrs-valg og riktig bruk av teknologi. Ettersom flere selskap nå blir samlet under et tak, vil folk får alt de trenger på én plass, legger han til.

Senteret ligger helt ved kaikanten, og er derfor tilgjengelig både via sjøveien og med bil.

10 nye arbeidsplasser i Rørvik

På det nye senteret sier Håland det vil arbeide rundt 10 personer fra de fem ulike selskapene.

– AKVA group er i en ansettelsesprosess i disse dager, så et nøyaktig tall på hvor mange vi blir totalt vet vi ikke, sier han.

Den offisielle åpning av servicesenteret er førstkommende fredag, men festen blir senere i år.

– Vi vil nok slå på stortrommen med en fest senere, men dette blir når området ute er ferdigstilt og «shinet» opp. Det gjenstår blant annet asfaltering, oppmerking og skilting, påpeker han

Publisert: 13.02.2018 , 10.00


Siste saker

X