Lærlingene Trym Breivik, Fredrik Skeie, Simen Holum og Simen Torsvik ser fram til læretiden starter. Her sammen med Lasse Berg (Moen Power), John Ove Aagård (OTEK) og Andrea Nogva (Moen Marin Service). Foto: Moen Marin.

Fire nye lærlinger til Moen Marin Service og Moen Power

I forrige uke signerte selskapene Moen Marin Service og Moen Power avtale med fire nye lærlinger.

De lokale ungdommene skal de neste to årene jobbe mot et fagbrev i henholdsvis sveisefaget, platearbeider, industrimekaniker og motormekaniker. Rekrutteringsarbeidet startet allerede tidlig i utdannelseforløpet til guttene.

– Vi prioriterer lokal ungdom og starter tidlig i utdanningsløpet med å tilrettelegge for praksisplass hos oss. På denne måten blir vi kjent med hverandre og få avklart forventninger begge veier, sier personalleder Andrea Nogva, hos Moen Marin Service i en pressemelding.

Gjennom godt samarbeid med Opplæringskontoret for Teknologifag (OTEK) kan selskapene sikre lærlingene en god mottakelse og tett oppfølging i læretida.

– Vi har veldig god erfaring med å utdanne lærlingene våre selv. Du blir godt kjent med en persons ferdigheter, samtidig som du blir kjent med personen bak ferdighetene. Det er et godt utgangspunkt for fast ansettelse, sier daglig leder i Moen Power, Lasse Berg i meldingen.

– Moen Marin Service og Moen Power gleder seg over signeringene og ser fra til å ønske de fire velkommen.

Publisert: 24.05.2017 , 14.53


Siste saker

X