Alsaker-sjef Gerhard inviterer igjen til Laksafest på Onarheim på Tysnes. Her får han god hjelp av Oddvar Helland og Åge Enes. Foto: Lena Vermedal/Alsaker Fjordbruk.

Gerhard og de gode hjelperne smeller til igjen

Alsaker-konsernet på Tysnes smeller til igjen, og arrangerer for 23 året på rad "laksafest" for alle i bygden.

På Alsaker Fjordbruk sin Facebook-side skriver oppdrettsselskapet at de i kveld, fredag 28.juli arrangerer den årlige laksefesten på Onarheim på Tysnes. Denne går av stabelen for 23. gang.

Gerhard Alsaker står som vanlig i spissen for arrangementet, og har som tidligere år med seg sine gode hjelpere. (Bildet er tatt fra festen i fjor) Foto: Lena Vermedal/Alsaker Fjordbruk.

Gerhard og de gode hjelperne hans har holdt på siden 1995 med å arrangere den tradisjonsrike festen på Onarheim.

Daglig leder Gerhard Alsaker har som tidligere år invitert alle som ønsker å komme til fest, der de spiller opp til dans, serverer laks og koser seg på bryggen til selskapet.

Travelt opptatt med rigging

Kyst.no har prøvd å få tak i «sjefen sjøl» Gerhard Alsaker og samfunnskontakt Kristian Råsberg, men det var ikke mulig å få noen kommentarer av de.

Carl-Erik Arnesen, salg og markedsdirektør i konsernet sier at Gerhard og gjengen er travelt opptatt med å stelle til fest.

– Jeg finner han rett å slett ikke. Tross av duskregn og grå himmel er Onarhamn allerede begynt å fylles opp med båter. På kaien er det rigget opp stort telt med langbord og plass til dans og orkester, sier han fornøyd.

Selskapet har som vanlig mål å slå rekorden fra i fjor, på antall lakseporsjoner delt ut.

Hektisk aktivitet før festen 

Gerhard og de gode hjelperne inviterer til deres årlige laksafest på Tysnes, og alle er velkommen. 

Arnesen forteller om hektisk aktivitet på kaier og i hus for å kunne ta imot 5-600 mennesker som har vært antall besøkende de siste årene.

– Naboer, feriefolk, kolleger, kunder og leverandører vil alle møtes her i kveld og ha det kjekt sammen, sier Arnesen.

Han mener i ventetiden før den store laksafesten kan feriefolk og andre vandre bort til Onartun og handle i det splitter nye handlesenteret.

Her kan du lese om de tidligere festene Alsaker har arrangert:

 

Publisert: 28.07.2017 , 11.35


Siste saker

X