Robin Halsebakk sykler Norge på langs for kreftsaken. Foto: Petter Gunnarstein.

Har så langt samlet inn 170 000 kroner til kreftsaken

Robin Halsebakk fra Sølvtrans skal sykle langs hele norskekysten for å promotere Sykkel-VM, sjømatnæringen og samle inn penger for Kreftforeningen. Så langt har han på veien nordover samlet inn nær 170 000 kroner.

Robin jobber til daglig i brønnbåtrederiet Sølvtrans, nå har han derimot byttet ut jobbklærne med sykkelklær og skal sykle fra Grimstad i sør til Kirkenes i nord. Ferden er på hele 4500 kilometer og skal skje på 40 dager.

Målet til Robin er én million kroner. I skrivende stund har han tilbakelagt 1237 kilometer og har samlet inn 167 321 kroner til kreftsaken.

Les også: Sykler for kreftsaken- Skal besøke oppdrettsanlegg langs hele kysten

Det siste dokumenterte besøket hans i dag var hos eksportselskapet Norwell, og Ewos sitt anlegg i Gunnhildvågen.

Alex Vassbotten, daglig leder i Steinvik konsernet donerte 25 000 kroner til kreftsaken nylig. Foto: Petter Gunnarstein.

Steinvik Fiskefarm ga 25 000 kr

I går syklet Robin blant annet innom Steinvik Fiskefarm i Sogn og Fjordane, som donerte 25 000 kroner til saken. Slike storsummer har det også kommet inn fra andre havbruksselskapet Robin har besøkt på turen.

Halsebakk har fått sin egen blogg på yngel.no. Der kan du følge forberedelsene til kraftanstrengelsen og følge ham på sykkelturen nordover.

Din bedrift kan også være med å bidra til kreftsaken, ved å sponse Robin per kilometer han sykler.

Bidra her!

Publisert: 14.06.2017 , 11.42


Siste saker

X