Nor-Fishing Logo

I dag åpner Nor-Fishing

I 50 år har Nor-Fishing vært en viktig nasjonal og internasjonal møteplass for fiskerinæringen. I dag åpner messen, og det er et tettpakket program i fire dager.

Elisabeth Nodland

Utstillingsvinduet for fiskerinæringen, Nor-Fishing 2012, merker i år ekstra stor interesse fra utstillere. Mange har også annonsert at de vil gjøre nye produktlanseringer under årets messe, i tillegg til at det blir møter og seminarer.

Se utstillerlisten her.

Den offisielle åpningen skjer klokke 10:30, og først ut er styreleder Liv Holmefjord som ønsker velkommen. Deretter vil ordfører i Trondheim, Rita Ottervik tale etterfulg av Fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen.

Se programmet her

For de kulturelle

I messeperioden, fra 14. – 16. august, arrangeres «Den Blå Bølgen på Torvet» i Trondheim sentrum. Det blir flere konserter hver dag, salg av mat og drikke, og en rekke andre arrangementer. Den Blå Bølgen er gratis og åpent for alle. Et ypperlig alternativ til de som ønsker en kulturell og sosial avveksling etter messen.

Innovasjonsprisen

Innovasjonsprisen deles ut på mottakelsen av Fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen og styreleder i Stiftelsen Nor-Fishing Liv Holmefjord klokken på Clarion Hotel & Congress Trondheim klokken 19 den 14. august.

De nominerte er:

Optimar Giske AS, På vegne av en prosjektgruppe med reder H.P. Holmeset og Sintef Fiskeri og Havbruk Valderøy, Norge IXBlue Industries S.A.S., Marley le Roi, Frankrike

Furuno Norge AS, Ålesund, Norge

For mer informasjon se Nor-Fishing sine egne nettsider.

Publisert: 14.08.2012 , 07.00


Siste saker

X