Vidar Breiteig har jobbet i Baader Norge siden 2002. Nå blir han ny daglig leder i Trio, og assisterende daglig leder i Baader Norge under konsernsjef i Baader Tyskland, Robert Focke. Foto: Baader.

Lederskifte i Baader og Trio

De to maskinprodusentene innen næringsmiddelindustrien, Baader Norge AS og datterselskapet Trio Food Processing Machinery AS får ny daglig leder.

Det er konsernsjef i Baader Tyskland, Robert Focke som i en overgang skal fungere som daglig leder i Baader Norge AS, kommer det frem i en pressemelding.

Selskapet holder til i Ålesund, og har femten ansatte.

Med seg i ledelsen får Robert Focke Vidar Breiteig som assisterende daglig leder.

Breiteig, som har vært ansatt som service- og ettermarkedssjef i Baader Norge siden 2002, skal ha hovedansvaret for den daglige driften i selskapet og vil fra 1.november ta over som daglig leder både for Baader Norge og Trio.

Breiteig har allerede tatt over som daglig leder for Trio, et datterselskap som er heleid av Baader Norge, de er lokalisert i Stavanger.

Sterk stilling

Det er to sterke aktører innen produksjon av maskinelt utstyr og fabrikker til næringsmiddelindustrien som nå får ny ledelse.

Baader Norge har en sterk stilling innen fiskeforedlingsindustrien i Norge. Trio har mer enn hundre års historie bak seg. Selskapene har stått for en betydelig innovasjon som næringsmiddelindustrien nyter godt av.

Baader Norge håndterer store prosjekter, og nylig signerte selskapet kontrakt med Marine Harvest om levering av prosessanlegget om bord på selskapets nye ”stun & bleed” fraktebåt. Anlegget til nybygget skal leveres fra Baader Norge i november i år.

De to selskapene gjør det godt i sine segmenter, noe eier, Petra Baader mener Robert Focke og Vidar Breiteig vil videreføre.

– Vi er overbevist om at Mr. Focke og Mr. Breiteig vil bidra til å utvikle Baader Norge og Trio sin virksomhet videre, sier Petra Baader, som takker tidligere daglige leder, André Akse.

– Han går nå til nye utfordringer, og vi takker for hans bidrag i Baader-gruppen og ønsker ham lykke til.

Publisert: 05.05.2017 , 14.25


Siste saker

X