Karl Ove Reinsnes er tilbake i Nordly-konsernet. Fra 1.august tiltrer han stillingen som daglig leder i Fishguard, ifølge selskapet.

Ny daglig leder i Fishguard

Karl Ove Reinsnes er tilbake i Nordly-konsernet. Fra 1.august tiltrer han stillingen som daglig leder i Fishguard.

Det kommer frem i en pressemelding fra Fishguard. Fra perioden 2008 til 2016 var Reinsnes Salgs- og markedssjef i søsterselskapet Europharma. Det siste året har han drevet konsulentselskapet Havmegler AS.

– Erfaringene fra salgs- og markedsarbeid og det enorme kontaktnettet Karl Ove har skaffet oppgjennom årene er viktige tilskudd som Fishguard vil dra stor nytte av. Karl Ove har også bygget seg opp kompetanse i forhold til å drive konsulentvirksomhet i Havmegler AS og tar med seg porteføljen og tjenestespekteret inn i Fishguard. Sammen med dyktige medarbeidere vil Karl Ove fortsette utviklingen mot å bli næringens ledende rådgivingsselskap innen biologi og drift, sier avtroppende leder i Fishguard Paal Christian Krüger i en pressemelding.

– Vi kjenner Karl Ove og vet hva han er god for. Han kjenner næringen godt og kan vise til fantastiske resultater fra sin tidligere lederposisjon i konsernet. Jeg er veldig glad for å ha han tilbake, sier Jim-Roger Nordly som tror Reinsnes vil gi Fishguard en tydelig profil ute i næringen.

Fishguard leverer fiskehelse og miljøtjenester i Norge og Skottland, og er i stadig utvikling hva gjelder tjenester, kvalitet og geografisk dekningsområde. Fishguard har som mål å være den foretrukne partneren for oppdretterne når det gjelder fiskehelse og miljø.

– Fishguard er en av landets beste innen fiskehelse og miljø med spesialisert kompetanse og standardiserte tjenester rettet mot oppdrettsnæringen. Med en til hver tid nye krav til næringen er det en viktig og spennende periode jeg skal inn å lede selskapet på. Jeg ser virkelig fram til å dele kontor med gamle kolleger på Leknes og samtidig bli kjent med avdelingene rundt omkring i Norge og Skottland, sier Reinsnes som allerede dels er å finne i kulissene til Fishguard.

 

Publisert: 12.06.2017 , 15.07


Siste saker

X