Jamie Gaskill skifter jobb i Marine Harvest og går fra en stilling som regionsdirektør i Norge til administrerende direktør for MH Canada. Foto: Marine Harvest

Ny direktør for Marine Harvest Canada Øst

Jamie Gaskill er ansatt som ny administrerende direktør for Marine Harvest Canada Øst, og forlater dermed sin stilling som regionsjef Sør i Norge.

Gaskill forventes å starte sin nye stilling i august, melder selskapet i en pressemelding.

Gaskill har jobbet i lakseoppdrettsnæringen i 24 år og med Marine Harvest de siste 12 årene. Gjennom sin karrière har han hatt en rekke ulike roller, fra klekkerisjef til sin nåværende stilling som regiondirektør i Marine Harvest Norway fra 2015.

Selskapet skriver at han er godt kjent med MHs virksomhet i Canada, da han jobbet for selskapet der borte fra 2005 til 2015 som ferskvannsdirektør og produksjonsdirektør.

Marine Harvests konserndirektør for oppdrett, Marit Solberg, sier at de føler at Gaskill har et bredt kompetansespekter som vil tjene selskapet godt når de starter opp på østkysten av Canada.

– Han er kjent med landet og hvordan de opererer. Vi ser frem til den input og ledelse han vil gi utøve i dette som er et nytt geografisk området for Marine Harvest. Gaskills første ansvar vil være å utarbeide en forretningsplan for regionen og sette opp en organisasjonsplan for områdene ferskvann, sjøvann og bearbeiding, opplyser Solberg i meldingen.

Publisert: 22.05.2017 , 11.12


Siste saker

X