Driftssjef Tor Helge Eiken er nyansatt i transportselskapet Jarle Tveiten Transport AS, og ser frem til nye utfordringer. Foto: privat

Ny driftssjef i Jarle Tveiten Transport

Tor Helge Eiken (53) er ny driftssjef i Jarle Tveiten Transport AS og ble ansatt i begynnelsen av mars. Hans erfaring fra offshore og oljenæringen vil han nå ta med seg inn i sin nye stilling, og ser frem til å videreutvikle driften av transportselskapet.

Hans arbeidsområder vil fremover være å overse driften, som innebærer alt fra operasjon/driftsstyring, HMS, planlegging, og kvalitetsstyring med mer.

– Jeg er glad for å bli en del av havbruksnæringen og kjenner godt til denne bransjen. Det er et spennende selskap som jeg ser frem til å videreutvikle sammen med de andre ansatte, forteller han til kyst.no. 

53-åringen kommer fra Os i Hordaland, men har røtter fra Herand i Jondal kommune. Eiken har lang erfaring fra offshore og oljenæringen, hvor han sist jobbet som visepresident i Bergen Group AS.

– Jeg har blant annet jobbet med ulike store riggprosjekter og ferdigstilt dem. Stort sett har jeg jobbet med drift og forretningsutvikling, forklarer han.

Les også: Godt resultat på tross av fleire utfordringar

Ambisjonene videre sier han med et smil, er å gjøre en god jobb og gjøre sjef Jarle Tveiten fornøyd.

Fra stort til lite

Å gå fra et stort selskap til et mindre selskap synes han bare er kjekt.

– Jeg er glad i små selskap og ser frem til å bli bedre kjent med næringen, opplyser han.

Eiken vil også etterhvert jobbe mer med det økonomiske i selskapet.

  • Jarle Tveiten Transport AS ble etablert i 1987, og har spesialisert seg på landeveistransport av levende fisk, både innenlands og utenlands.
  • Selskapet har 11 ansatte.
  • Selskapet har erfaring med alle typer fisk som skal transporteres i levende.
  • Selskapet er 100 % eid av Jarle Tveiten, og han har siden start vært delaktig i drift og utvikling av selskapet.

Publisert: 02.06.2017 , 10.19


Siste saker

X