ewos dirdal

Ny finansdirektør i Ewos

Ewos har utnevnt Brent Baumbusch som sin nye finansdirektør.
einar wathne ewos dirdal 1,5
Einar Wathne er godt fornøyd med å ha Baumbusch med om bord. Foto: Kristin Vallevik Gjerde

Baumbusch kommer fra stillingen som finansdirektør i SPT Group, et norsk teknologiselskap som leverer programvare og tjenester til olje-og gassindustrien. I 2012 ledet han selskapet gjennom salg fra Altor Equity Partners til Schlumberger, skriver EWOS på sine hjemmesider.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha Brent ombord som finansdirektør i Ewos. Hans brede kompetanse innen finans og strategi og hans internasjonale erfaring vil være en viktig ressurs for EWOS som et selvstendig selskap, sier Ewos’ konsernsjef Einar Wathne.

Før SPT og Schlumberger, var Baumbusch konsulent hos McKinsey & Company i London. Mens han var i McKinsey, var han også medlem av den europeiske High Tech and Private Equity Practices. Han jobbet med ledende private equity-firmaer på tvers av en rekke emner, inkludert strategisk due diligence og porteføljeforbedring.

Baumbusch startet sin karriere i Capital One, Discovery Channel og et oppstartselskap innen programvare. Han har en MBA med Distinction fra INSEAD og en BA i matematikk og økonomi fra Duke University.

EWOSfabrikk
Ewos . Foto: Pål M. Jensen

Publisert: 18.12.2013 , 15.21


Siste saker

X