Salmar Brussel

Ny finansdirektør i Salmar

Salmar har ansatt Trond Tuvstein som ny finansdirektør etter at Ulrik Steinvik ba om å bli fristilt fra sin stilling.
Salmar Yngve Myhre Trond Tuvstein
Trond Tuvstein er ansatt som ny finansdirektør. Her sammen med Yngve Myhre. Foto: Kyst.no

Finansdirektør Ulrik Steinvik har bedt om å bli fristilt fra sin stilling som finansdirektør. Steinvik ønsker å fokusere sin arbeidsinnsats mot intern økonomistyring og beslutningsstøtte, og vil fremover lede denne delen av konsernets økonomiavdeling.

Steinvik går inn i en nyopprettet rolle som konserndirektør Økonomi og Forretningsstøtte, og blir en sentral ressurs for divisjonene og konsernledelsen.

Trond Tuvstein tiltrer som ny Finansdirektør med virkning fra 15. oktober 2013. Tuvstein er 41 år og innehar i dag stillingen som IR-ansvarlig i SalMar ASA, en stilling han har hatt siden januar 2012. Tuvstein kjenner således både SalMar og oppdrettsnæringen godt.

Tuvstein er statsautorisert revisor med høyere revisorstudium fra Handelshøyskolen i Bergen og har mange års erfaring bl.a. fra revisjonsfirmaene PricewaterhouseCoopers og Systemrevisjon.

– SalMar er i sterk vekst, og vi er glade for å kunne trekke veksler på sterke interne ressurser i arbeidet med pågående forbedringsprosjekter, sier konsernsjef Yngve Myhre.

Publisert: 15.10.2013 , 09.44


Siste saker

X