Martine Dobrée-Bell er Markedsfører for Norge og de nordiske landene i Pharmaq. Foto: Jon Danielsen.

Nyansatt markedsfører i Pharmaq

Martine Dobrée-Bell (28) er ny markedsfører for de nordiske landene i Pharmaq.

28-åringen startet i stillingen ved Pharmaq sitt kontor i Bergen den 2.januar i år.

– Den første tiden i selskapet har vært veldig hyggelig. Det er en behagelig atmosfære i selskapet hvor jeg er blitt utrolig godt mottatt og inkludert fra begynnelsen av, opplyser hun.

Kundesjef Marie Egenberg er glad for å få Martine på laget i Pharmaq. Foto: Pharmaq.

Marie Egenberg, kundeansvarlig i Pharmaq og Pharmaq Analytiq, sier til kyst.no at Martine blir en del av det norske kundeteamet.

– Hun vil få ansvar for markedsføring av Pharmaq og Analytiqs produkter og tjenester i Norge og Norden. Dette innebærer alt fra planlegging av fagseminar til utarbeidelse av materiell. Det blir spennende og få Martine med på laget. Hun har fagkompetanse rettet mot formidling og markedsføring, mens kundeteamet består av fagpersoner med bakgrunn fra fiskehelsearbeid. Martine kan bla bidra med å forenkle og profesjonalisere materiell på en god måte, noe jeg tror vil komme oss og kundene våre til gode, forteller hun.

– Sjelden mulighet

Dobrée-Bell har tidligere vikariert som markedskoordinator hos Alltech Norway AS, for en som var ute i mamma permisjon.

Hun er klar på at jobben hun nå har landet, er en sjelden mulighet.

– Med markedsledende vaksiner, analyser og rådgivning, er selskapet et ekstremt innovativt og fremoverlent, og utgjør en forskjell innen fiskehelse som jeg ønsker å ta del i. Med stor interesse for næringen, kunne ikke jeg har vært mer heldig enn å kapre en slik markedsføringsstilling i Norge, innen nettopp havbruk, sier hun fornøyd.

Sprangrytter som går over til fiskehelse

Dobrée-Bell arbeidskarrière startet ifølge henne selv, noe annerledes.

– Jeg startet min karrière med å jobbe som profesjonell sprangrytter i Nederland og Belgia. En hard fysisk og psykisk jobb som krevde god arbeidsetikk og innsats. Når studietiden i England nærmet seg slutt, fikk jeg tilbud om å jobbe med markedsføring og kommunikasjon i et engelsk selskap. Videre søkte jeg meg tilbake til Norge, og nå gleder jeg meg til en lang og hyggelig karriere hos Pharmaq i Bergen.

Det hun ser aller mest frem til sier hun er å jobbe med dyktige kolleger og fagpersoner.

– Det gir meg et fantastisk utgangspunkt når jeg skal utføre min egen jobb, og jeg skal utnytte ny faglig lærdom så klokt som mulig, sier hun.

Martine Dobrée-Bell: 

  • Utdanning: Master of Science innen forretning og ledelse (MSc Business Management) ved The Royal Agricultural University.
  • Alder: 28
  • Oppvokst og bor i Bergen.
  • Interesser: Martine er en aktiv sprangrytter som er glad i dyr og tilbringer gjerne en hel del tid enten på hytten på fjellet eller på sjøen hvor hun fisker. Hun fisker også karpe når hun får mulighet til det.

Publisert: 10.01.2018 , 08.00


Siste saker

X