Torstein Pedersen er ny salgskonsulent i NWP. Foto: Therese Soltveit.

Pedersen ny salgskonsulent i NWP

Torstein Pedersen kommer fra oljebransjen og har gått over til havbruksnæringen. Nå jobber han som salgskonsulent for luseskjørt-produsenten Norwegian Weather Protection (NWP).

Den joviale 40-åringen traff kyst.no nylig på Aqkva rensefisk på Stord, der han stod på stand.

– Det er veldig spennende å komme fra oljebransjen og nå fokusere på havbruksnæringen. Jeg har jobbet siden april i NWP og trives veldig godt. Det er veldig lærerikt og spennende, og jeg skal jobbe ut mot våre kunder i havbruksnæringen og offshorebransjen.

Den nye konsulenten ser frem til å bli endra bedre kjent med havbruksnæringen og mener den første tiden i NWP har vært veldig lærerikt. Foto: Therese Soltveit.

Pedersen er utdannet industrirørlegger, men er nå ansatt som salgskonsulent og havbruksansvarlig for midt-Norge og sørover.

Vil bidra med arbeidserfaring til kunder

Pedersen har tidligere blant annet jobbet som business development manager ved EnerMech og key account manager i GS Hydro.

– Ambisjonene mine er å gjøre en god jobb i forhold til våre eksisterende kunder, samt nye kunder. Jeg vil bidra med min arbeidserfaring, hvor jeg har jobbet på alt fra gulvet, leder og som prosjektleder i ulike selskap. Denne erfaringen mener jeg har nytte i det arbeidet jeg skal gjøre for NWP, forklarer han.  

Pedersen bor på Askøy, men pendler til NWP sine lokaler på Seim i Lindås kommune. Ifølge han selv er den times lange turen om morgenen ingen problem, ettersom han er svært bilinteressert og glad i å kjøre.

– Jeg kjører jo i motsatt retning av køen både til og fra jobb, så det er ingen problem. Jeg setter bare på musikk og nyter det, forteller han.

NWP Havbruk utvider nå produksjonen i sine lokaler i Knarvik, Lindås kommune. Foto: NWP.

Hans nye arbeidsgiver har fra mai av utvidet med nye produksjonslokaler sentralt på Knarvik i Lindås kommune, der de også oppgraderer til helt nye produksjonslinjer. Dette blir i tillegg til bedriften sine eksisterende lokaler på på Seim.

Les flere saker om selskapet her: 

Publisert: 14.06.2017 , 11.00


Siste saker

X