"Open dag" på Steinvik Fiskefarm sitt visningssenter i Eikefjorden. Foto: Steinvik.

Satt ny besøksrekord

Steinvik Fiskefarm satt ny rekord med over 1000 besøkende, da de i helgen arrangerte åpen dag på Visningssenteret.

Anne-Karin Vassbotten. Foto: Facebook/privat.

Visningssenteret hadde i fjor 650 besøkende på åpen dag, og leder Anne-Karin Vassbotten for Steinvik Fiskefarm Visningssenter uttalte til kyst.no før helgen at hun gjerne ville slå denne rekorden. Det gjorde de med god margin og fikk over 1000 besøkende lørdag 27 mai.

Den åpne dagen i den vesle bygden Eikefjord ble arrangert for syvende gang i strålende solskinn. Senteret ble først åpnet i 2011 og har vært et populært tilbud for barnefamilier i Sogn og Fjordane.

«1000-takk til alle dei 1000 besøkande som kom på Steinvik visningssenter sin opne dag i går, og var med på å setta ny besøksrekord. Vi hadde ein fantastisk dag i lag med dikka i det nydelege veret», skriver Vassbotten på selskapets Facebook-side.

Vassbotten sier til kyst.no at de var storfornøyde med arrangementet.

– Vi hadde kjempe flott vær, og siden arrangementet ikke krasjet med Flo og Fjære-festivalen i Florø gjorde det nok at så mange tok turen. Vi hadde tatt høyde for at det kunne komme rundt 1000 stykk, så det fungerte veldig bra. Det var folk overalt og det gikk over all forventning, forteller hun.

Full rulle hele dagen

Det var full rulle hele dagen på visningssenteret, der blant annet fire båter kjørte rundt med barn og voksne fra start til slutt kontinuerlig hele dagen.

– Disse båtturene er helt klart en hit, og det ble faktisk så varmt at ungene badet i fjæren tilogmed, det må være første gangen, sier Vassbotten fornøyd.

Før helgen uttalte hun at de har planlagt arrangementet i over et halvt år og sier det er mye som må planlegges for at en åpen dag skal fungere.

– Det er mange folk som deltar og alt må koordineres tidlig, sa hun engasjert.

Les også: Ser fleire fordelar med å ha visningskonsesjonar

«Open dag» på Steinvik Fiskefarm sitt visningssenter i Eikefjorden. Foto: Steinvik.

«Open dag» på Steinvik Fiskefarm sitt visningssenter i Eikefjorden. Foto: Steinvik.

Publisert: 29.05.2017 , 08.15


Siste saker

X