Søknadsflom for Grieg Seafood

Grieg Seafood i Finnmark fikk inn hele 750 søknader da de utlyste to nye produksjonsmedarbeiderstillinger på sitt prosessanlegg på Simanes.
Roger Pedersen
Roger Pedersen er glad for å få inn så mange lokale søkere. Foto: Kari Johanna Tveit

– Vi velger å tro at det er mange som kjenner til oss og forbinder navnet med noe positivt. Vi var veldig spent på responsen på de to utlyste stillingene, og synes selvsagt det at så mange har søkt er er en flott tilbakemelding å få. Jeg tør våge å påstå at vi for øyeblikket må være Altas mest populære arbeidsplass, sier prosjektleder i Grieg Seafood, Roger Pedersen til Altaposten.

Blant søkerne har godt over 600 utenlandsk opprinnelse, mens omlag 100 personer er nordmenn – og veldig mange av disse har lokal tilknytning.

– Selv om hoveddelen av søkerne er fra andre nasjoner setter vi stor pris på at flertallet av de norske søkerne er lokale, altså fra Alta og Vest-Finnmark. Det synes vi er veldig positivt, og selv om både erfaring og kvalifikasjoner varierer veldig blant søkerne er vi som sagt veldig glade for den gode responsen, fortsetter han.

– Vi jobber kontinuerlig med omdømmebygging, arbeidsmiljøet og forsøker å ta samfunnsansvar på de plassene vi har anlegg eller aktiviteter. Greig har 250 ansatte i Finnmark og er en bedrift i stadig vekst. Derfor er det ekstra hyggelig at så mange ønsker å være med på laget, avslutter Pedersen.

Les også: Gwind og Grieg vil plassere vindturbiner på anlegg

Les også: Grieg fokuserer på vekst og forbedret produksjon

Publisert: 24.09.2013 , 13.07


Siste saker

X