Illustrasjonsfoto av not. Foto: Steen-Hansen.

Steen-Hansen styrker seg på salg

Steen-Hansen øker kapasiteten på kundeoppfølging, rådgivning og salg. Jarle Akse er ansatt som key account manager, med ansvar for oppfølging av kunder og partnere i inn- og utland.

 

Jarle Akse er ansatt som key account manager, med ansvar for oppfølging av kunder og partnere i inn- og utland. Foto: Steen-Hansen.

Jarle kommer fra stillingen som Sales manager i Pinovo og hadde før det forskjellige stillinger hos Wema System (nå TE Connectivity).

– Steen-Hansen er inne i interessante tider, med stor etterspørsel etter våre produkter i Norge – samt i nye og etablerte eksportmarkeder, sier leder salg hos Steen-Hansen, John Børge Skomsøy.

– Vi har gjort mange grep i Steen-Hansen Havbruk de siste årene for å utvikle et enda mer fremtidsrettet og nyvinnende selskap, rettet mot våre kunders behov i dag, og i fremtiden.

Vi er svært fornøyde med å ha fått Jarle med på laget. Hans omfattende salgserfaring og internasjonale erfaring styrker oss i en spennende tid. De siste årenes sterke fokus på forskning og utvikling nå er begynt å resultere i nye, spennende produkter, sier daglig leder, Steen-Hansen – Svein Ove Rabben.

Publisert: 27.02.2017 , 12.48


Siste saker

X