Steve Bracken. Foto: Marine Harvest.

Steve Bracken pensjonerer seg etter 41 år i Marine Harvest

Steve Bracken som i dag har stillingen som kommunikasjons- og forretningsutvikling (Business support manager), for Marine Harvest Skottland, har annonsert at han vil gå av med pensjon i slutten av juli.

Bracken begynte sin karriere i Marine Harvest (MH) i 1977, som anleggsassistent i Lochailort. Etter 41 år i selskapet, er han den med lengst fartstid av alle ansatte i Marine Harvest.

I løpet av karrieren har han hatt varierende lederstillinger, inkludert et treårig opphold i Sri Lanka, før han startet i sin nåværende rolle 2000. Gjennom stillingen har han engasjert seg med både med media, regjering, kunder, lokalsamfunn og frivillige organisasjoner.

Administrerende direktør i MH Skottland, Ben Hadfield, uttrykte i en nyhetsmelding at han personlig takker Steve for sitt enorme bidrag til Marine Harvest, og for alt han har gjort for skotsk oppdrettssektor.

 – Vi ønsker deg det beste for pensjonisttiden, sa han. 

Ian Roberts, som i dag er kommunikasjonssjef for Marine Harvest Canada, vil påta seg rollen som direktør for kommunikasjons- og forretningsutvikling i Skottland.

Som britisk statsborger vil Roberts starte i den nye stillingen i mai, basert i nærheten av Fort William.

Publisert: 11.01.2018 , 11.32


Siste saker

X