3D view av 6000 qm/dag anlegget innplassert i Artic Group sine nye båter. Foto: Enwa Water Technology AS.

Stig Allan Brandvik ansatt i Enwa Water Technology

Selskapet melder Brandvik starter som salgssjef.

– Vi er svært tilfreds med å kunne ønske Stig Allan Brandvik velkommen som salgssjef for landbasert oppdrett, skriver selskapet.

Stig Allan Brandvik er ansatt som salgssjef for landbasert oppdrett. Foto:Enwa Water Technology AS.

Stig Allan har tidligere jobbet i Lerow, Pentair AES, Redox, Biomar og hos flere oppdrettsselskap i inn og utland. Han vil med sin lange og brede erfaring fra oppdrettsnæringen styrke Enwa sin organisasjon ytterligere, skriver selskapet.

Enwa leverer blant annet RO-system(avsalting av sjøvann), AOP-løsninger(full desinfeksjon), UF(ultra filtrering), UV og filter systemer til sjømat og oppdrettsnæringen. Siste milepel i så måte var Artic Group sine 2 brønnbåter med ferskvanns-kapasitet på 6 000m³ hver, hvor utstyret til fartøy #1 er levert.

– Veksten innen oppdrettsnæringen og bruk av mer avansert vannbehandling gjør det helt nødvendig å styrke laget vårt ytterligere, uttaler Per Morten Lyngaas, daglig leder i Enwa Water Technology AS i pressemeldingen.

Enwa er et Norskeid produksjonsselskap innen vannbehandlingsutstyr til fastlands, offentlig og marin industri. Selskapet har 200 ansatte og 500 millioner i omsetning.

Publisert: 04.08.2017 , 14.05


Siste saker

X