Øyvind Tønnessen er ansatt som ny Technical manager i Pharmaq. Foto: Privat.

Tønnessen går fra Firda til Pharmaq

Pharmaq har ansatt Øyvind Tønnessen i stillingen som "Technical Manager" i vaksineselskapet. - Jeg kunne ikke si nei når denne jobbmuligheten dukket opp, forteller han.

Øyvind Tønnessen (26) kommer fra en stilling hos Firda Seafood der han jobbet som «Fish Health Manager» og biolog.

Han har en Master of Science (M.Sc) i akvamedisin og kommer opprinnelig fra Askøy. De senere årene har 26-åringen jobbet hos Firda i Sogn og Fjordane, men nå har han vendt tilbake til hjemtraktene.

Tønnessen hadde sin første arbeidsdag i Pharmaq 1. desember, og arbeidsoppgavene hans vil være innenfor salg og oppfølging av Pharmaq og Pharmaq Analytiq sine produkter.

– Dette innebærer mye kundekontakt, sier han til kyst.no.

– Kunne ikke si nei

Den første tiden i selskapet sier 26-åringen har vært veldig fin, og påpeker at han er blitt godt tatt imot av sine nye kolleger i Bergen.

Øyvind Tønnessen ser frem til å ha mye kundekontakt i sin nye stilling hos Pharmaq, og hjelpe kundene til å løse utfordringer de har. Foto: Privat/LinkedIn

Tønnessen sier at han ikke egentlig hadde planer om å skifte jobb, men når muligheten dukket opp kunne han rett å slett ikke si nei.

– Pharmaq er en solid aktør innen norsk oppdrettsnæring med hovedfokus innen forebyggende fiskehelse, og dette er noe jeg har hatt lyst å jobbe med lenge. Jeg ser frem til ha mye kontakt med kunder, samt å reise ut og besøke ulike virksomheter.

Vil bidra med sin erfaring fra næringen

Med sin erfaring fra oppdrett forteller Tønnessen at han har vært borti mange av de samme utfordringene som kundene har, og håper derfor han kan bidra med innspill og råd her.

– Samtidig er jeg glad for å bli en del av selskapets sterke fagmiljø og bli en del av et team med dedikerte og dyktige fagfolk innen fiskehelse, legger han til.

Tønnessen skal ha base i Bergen, men fra januar 2018 og frem til sommeren skal han ha et opphold i Tromsø for Pharmaq.

– Fra sommeren 2018 har jeg fast base i Bergen. Jeg er fra Askøy, så det er godt å komme nærmere familie og venner, sier han avslutningsvis.

  • Utdanning: Master i fiskehelse fra Universitetet i Bergen, uteksaminert juni 2015.
  • Tidligere jobber/arbeidserfaring: Fiskehelseansvarlig i Firda Seafood Group AS. Han har ellers hatt deltidsstillinger i oppdrettsrelaterte bedrifter under studiene.
  • Oppvokst/bosted: Askøy.
  • Interesser: Fjellturer.

Publisert: 07.12.2017 , 12.15


Siste saker

X