Frank Øren går inn som konsernleder i Smir Group.

Frank Øren inntar nyopprettet stilling

Frank Øren går fra stillingen som direktør for forretningsutvikling og inn i ny rolle som konsernleder i Smir Group.

Publisert Sist oppdatert

- Styret er veldig fornøyd med at Frank har takket ja til den nyopprettede stillingen som konsernleder. Smir-konsernet opplever stor interesse og pågang innen alle våre områder, og det er derfor viktig å sikre at konsernets samlede ressurser blir benyttet på best mulig måte. Vi er trygge på at Frank vil følge opp våre ansatte og våre kunder på en god måte, sier styreleder i Smir Group, Torbjørn Gjelsvik, i en pressemelding.

Øren har lang fartstid i oppdrettsnæringen. Han har vært lakseoppdretter siden 1990, og har mange års erfaring fra Mowi-systemet, blant annet på styrenivå. I 2021 gikk han fra rollen som daglig leder i oppdrettsselskapet Midt-Norsk Havbruk og inn på fulltid som direktør for forretningsutvikling i Smir Group, selskapet som han grunnla med sin forretningspartner Odd Einar Grøntvedt i 2015.

Han blir nå øverste leder for 75 ansatte i et konsern i sterk vekst.

- Jeg takker for tilliten fra styret, og ser virkelig frem til å få jobbe mer med alle ansatte i kombinasjon med overordnede strategier. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og siden vi er i sterk vekst både i omfang og geografisk blir det viktig å fokusere på folk, sier Øren.

- Så blir det nok vanskelig å legge fra seg noen av oppgavene jeg har hatt tidligere da utvikling av ny teknologi interesserer meg veldig. Det er viktig å slippe til andre, men jeg kommer nok til å fortsette å være tett på dette området i tiden framover også, legger han til.

Smir Group er et havbruksteknologi- og servicekonsern med avdelinger i Langevåg, Trondheim, Bjugn og Rørvik, i Skottland og i Chile. Øren vil fortsette å ha sitt kontorsted i Rørvik