Selskapet håper nå å gjøre torskeoppdrett i industriell skala til en kommersiell suksess.

Norcod får ny CFO

Selskapet har utnevnt Stian Vollan-Hansen som sin nye CFO fra 1. desember 2024.

Publisert

Det skriver Norcod i en børsmelding.

– Vollan-Hansen (34) er basert i Trondheim og tar med seg verdifull erfaring innen økonomistyring og forretningsutvikling etter ni år i ulike stillinger hos Entro, et ledende energirådgivningsselskap, sist som CFO.

Vollan-Hansen har en mastergrad i økonomi fra NTNU Handelshøyskolen og har bred erfaring innen økonomisk planlegging, rapportering, strategi og forretningsutvikling.

– Vi er glade for å ønske Stian velkommen til Norcod-teamet. Jeg er trygg på at hans erfaring, kunnskap og positive energi vil være et verdifullt bidrag til selskapet i vårt arbeid for å gjøre torskeoppdrett i industriell skala til en kommersiell suksess, sier Christian Riber, administrerende direktør i Norcod.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Norcod som deres nye CFO, og ser frem til å bidra til selskapets reise. Fremtiden ser lys ut, da verden trenger mer sunn og bærekraftig sjømat, og Norcod har kommet langt i å være en pionér innen torskeoppdrett på industriell skala. Jeg ser frem til å bidra til å gjøre dette økonomisk bærekraftig og realisere det store potensialet jeg ser for Norcod og torskeoppdrett.

Trym Are Sivertsen vil fungere som midlertidig CFO for Norcod frem til Vollan-Hansen tiltrer som CFO 1. desember 2024.