Tone Hellesvik er ny sales manager i Ode.

Hun er ny i Ode

Ode melder at Tone Hellesvik er ansatt som ny «sales manager» i Ode.

Publisert Sist oppdatert

Tone Hellesvik har over 30 års erfaring fra sjømatbransjen, med kompetanse innen salg og markedsføring av hvitfisk, melder selskapet i en pressemelding.

Ode utgjør i dag rundt 150 ansatte hvorav 30 sitter på selskapets hovedkontor i Ålesund – her holder også salgs- og logistikkteamet som Hellesvik er en del av til, disse består i dag av syv ansatte.

Hellesvik kommer fra stillingen som salgsdirektør i Nordic Group, og har tidligere vært salgssjef i selskaper som Domstein og Terra Seafood. 

Ola Kvalheim, daglig leder i torskeselskapet Ode sier de er glade for å få Tone Hellesvik med på laget.

Som «sales manager» vil Tone ha ansvar for å videreutvikle salget av Odes oppdrettstorsk til det Nordamerikanske og Nordiske markedet. I tillegg vil hun være kategoriansvarlig for fryste produkter, og fungere som nøkkelkontakt mellom logistikk- og salgsavdelingen i arbeidet med analyser, optimalisering, planlegging og transport.

- En spennende bransje

Hellesvik sier at hun har gledet sed veldig til å bli en del av Ode-teamet. 

– Torskeoppdrett er en spennende bransje med stort vekstpotensial, og jeg er motivert til å bidra til å utvikle nye markeder for våre produkter. Jeg ser frem til å jobbe med å sikre at kundene våre får tilgang til høykvalitetsprodukter hele året, forteller hun. 

Administrerende direktør Ola Kvalheim i Ode sier at Tone Hellesvik lange erfaring fra sjømatindustrien og hennes forståelse og kunnskap om flere av deres viktigste markeder, vil være uvurderlig for Ode. 

– Vi er sikre på at hun vil bidra til å styrke vår posisjon, legger han til.