Alf-Helge Aarskog er nytt styremedlem i Smir Group.

Alf-Helge Aarskog trer inn i Smir Group-styret

Alf-Helge Aarskog er nytt styremedlem i Smir Group.

Publisert Sist oppdatert

- Vi er svært glade for at Alf-Helge Aarskog ønsker å bidra inn i styret til Smir Group. Hans kunnskap om det viktige samspillet mellom teknologi og biologi vil bli viktig for vår utvikling. Samtidig er Smir Group i vekst, både geografisk og som selskap, og her vet vi at Alf-Helge har mye erfaring som vil bidra til at vi kan gjøre en god jobb i styret for å legge til rette for våre ansatte, sier Frank Øren, eier og forretningsutvikler i Smir Group, i en pressemelding.

- Personlig setter jeg særlig pris på at Alf-Helge gjerne tar en god diskusjon for å få frem sine synspunkter, fortsetter han.

Alf-Helge Aarskog har sin utdanning i akvakultur fra NMBU, og har arbeidet innen ulike felt i akvakulturnæringen hvor han mellom annet har vært CEO i Lerøy Seafood Group og Mowi. Han har i dag ulike styreverv innen næringen og jobber deltid for NMBU og Eide Fjordbruk.

- Jeg har kjent Frank Øren siden han var driftsleder i Fjord Seafood. Frank og teamet har utviklet Smir Group i en spennende retning, samtidig som at Smir Group beveger seg inn på områder som er meget interessante for fremtidig utvikling av akvakulturnæringen. Her håper jeg at jeg kan være med å bidra, og samtidig lære mer om oppdrett, sier Aarskog.

Smir Group, som opprinnelig startet med å utvikle og tilby det anerkjente avlusningssystemet Hydrolicer, har etter hvert vokst til å bli et havbruksteknologi- og servicekonsern som tilbyr et bredt spekter av systemer og tjenester innen avlusing, vannbåren fôring og merdløsninger.

- Vi lever for og av en næring som produserer mat. Vi skal gjøre vårt for at dette blir så bærekraftig som mulig. Det er svært bra i dag, men næringen er ung og det er fortsatt mye rom for innovasjon. Med Alf-Helge på laget blir vi enda bedre rustet for å sette de virkelig innovative ideene i virke, avslutter Øren.